Liity mukaan!

Treenaamme yhdessä Casa Academicalla ja ohjelmistossamme on keväällä 2023 mm. fantasiamusiikkia. Otamme mielellämme riveihimme uusia jäseniä! Jos haluat laulaa Metsofortessa, niin ota yhteyttä puheenjohtajaamme mf-puheenjohtaja (ät) kso.fi ja sovi koelaulusta vaikka kesken kautta. Seuraavat koelaulut järjestetään 1.2. ja 8.2., tervetuloa mukaan!

Voit myös liittyä kuoromme kannatusjäseneksi! Metsoforten kannatusjäseneksi liittymällä tuet korkeatasoista musiikkitoimintaa ja rakasta harrastusta.

Vain 50 €:lla saat hyvän mielen lisäksi muita konkreettisia etuja:

  • Parhaat paikat varattuna konserttiin.
  • Oikeus alimman hintaryhmän lippuun.
  • Oikeus alennukseen tilauskokoonpanoista.

Kannatusjäsenmaksu on kerrallaan aina vuodeksi, eikä sido sinua mihinkään. Keväisin lähetämme kannatusjäsenille sähköpostilla vapaaehtoisen laskun seuraavaa vuotta varten, jolloin voit halutessasi jatkaa jäsenyyttä. Henkilön liittyessä jäseneksi 1.8. jälkeen, sisältyy seuraava alkava vuosi aina samaan hintaan. Lisätietoja voit kysyä esimerkiksi kuoron hallitukselta mf(ät)kso.fi.

Liittymisohjeet ovat hyvin helpot: Maksa jäsenmaksu kuoron tilille ja lähetä sähköposti kuoron hallitukselle osoitteeseen mf(ät)kso.fi, että olet liittynyt kannatusjäseneksi! Voit maksaa useamman henkilön kannatusjäsenmaksun samalla kertaa, mutta merkitse viestikenttään vähintään yksi sähköpostiosoite.

Saaja: Metsoforte ry
Tilinumero: Nordea FI63 1544 3000 2049 04
Summa: 50 €
Viitenumero: 18681

Metsoforte kiittää kannatusjäseniään arvokkaasta tuesta, nähdään keikoilla!