Liity mukaan!

Tänä syksynä kuorollamme on edessä haastava ja mielenkiintoinen produktio. Osallistumme Helsingin Oopperayhdistyksen Mare ja hänen poikansa -oopperaan. Ensi-ilta on 10.1.2020 Aleksanterin teatterissa. Ensi-illan jälkeen aloitamme jälleen kevät- ja juhlavuosikonserttimme harjoittelun. Harjoittelemme torstai-iltaisin klo 18-21 Keskisuomalaisen Osakunnan tiloissa Casa Academicalla, osoitteessa Perhonkatu 6, 2 krs.

Jos kiinnostuit, lähetä viesti tiedottajallemme: mf.kuoro(at)gmail.com
Näin saat lisätietoja kuorostamme ja koelaulusta. Lämpimästi tervetuloa!

Voit myös liittyä kuoromme kannatusjäseneksi! Metsoforten kannatusjäseneksi liittymällä tuet korkeatasoista musiikkitoimintaa ja rakasta harrastusta.

Vain 50 €:lla saat hyvän mielen lisäksi muita konkreettisia etuja:

  • Parhaat paikat varattuna konserttiin.
  • Oikeus alimman hintaryhmän lippuun.
  • Oikeus alennukseen tilauskokoonpanoista.

Kannatusjäsenmaksu on kerrallaan aina vuodeksi, eikä sido sinua mihinkään. Keväisin lähetämme kannatusjäsenille sähköpostilla vapaaehtoisen laskun seuraavaa vuotta varten, jolloin voit halutessasi jatkaa jäsenyyttä. Henkilön liittyessä jäseneksi 1.8. jälkeen, sisältyy seuraava alkava vuosi aina samaan hintaan. Lisätietoja voit kysyä esimerkiksi kuoron hallitukselta mf(ät)kso.fi.

Liittymisohjeet ovat hyvin helpot: Maksa jäsenmaksu kuoron tilille ja lähetä sähköposti kuoron hallitukselle osoitteeseen mf(ät)kso.fi, että olet liittynyt kannatusjäseneksi! Voit maksaa useamman henkilön kannatusjäsenmaksun samalla kertaa, mutta merkitse viestikenttään vähintään yksi sähköpostiosoite.

Saaja: Metsoforte ry
Tilinumero: Nordea FI44 1257 3500 0759 26
Summa: 50 €
Viesti: Oma nimi + sähköpostiosoite

Metsoforte kiittää kannatusjäseniään arvokkaasta tuesta, nähdään keikoilla!