Tule mukaan!

Metsoforte ei syrji humanisteja, eikä teekkareita. Osakuntahenkisesti kaikkien tiedekuntien kasvatit ovat tervetulleita kuoroomme. Töissäkin metsofortelainen saa käydä jos opintorekisteri painaa ja gradukin tuli jo tehtyä. Metsofortelaisen ei tarvitse välttämättä olla myöskään keskisuomalainen. Tule rohkeasti koelauluihin!

Jos olet kiinnostunut liittymään joukkoomme, ota yhteys kuoron hallitukseen mf(ät)kso.fi.

Harjoittelemme torstai-iltaisin klo 18-21 Keskisuomalaisen Osakunnan tiloissa Casa Academicalla, osoitteessa Perhonkatu 6, 2 krs.

Voit myös liittyä kuoromme kannatusjäseneksi! Metsoforten kannatusjäseneksi liittymällä tuet korkeatasoista musiikkitoimintaa ja rakasta harrastusta.

Vain 50 €:lla saat hyvän mielen lisäksi muita konkreettisia etuja:

  • Parhaat paikat varattuna konserttiin.
  • Oikeus alimman hintaryhmän lippuun.
  • Oikeus alennukseen tilauskokoonpanoista.

Kannatusjäsenmaksu on kerrallaan aina vuodeksi, eikä sido sinua mihinkään. Keväisin lähetämme kannatusjäsenille sähköpostilla vapaaehtoisen laskun seuraavaa vuotta varten, jolloin voit halutessasi jatkaa jäsenyyttä. Henkilön liittyessä jäseneksi 1.8. jälkeen, sisältyy seuraava alkava vuosi aina samaan hintaan. Lisätietoja voit kysyä esimerkiksi kuoron hallitukselta mf(ät)kso.fi.

Liittymisohjeet ovat hyvin helpot: Maksa jäsenmaksu kuoron tilille ja lähetä sähköposti kuoron hallitukselle osoitteeseen mf(ät)kso.fi, että olet liittynyt kannatusjäseneksi! Voit maksaa useamman henkilön kannatusjäsenmaksun samalla kertaa, mutta merkitse viestikenttään vähintään yksi sähköpostiosoite.

Saaja: Metsoforte ry
Tilinumero: Nordea FI44 1257 3500 0759 26
Summa: 50 €
Viesti: Oma nimi + sähköpostiosoite

 

Metsoforte kiittää kannatusjäseniään arvokkaasta tuesta, nähdään keikoilla!